AGENDA

RUBÍ, BCN

GREG IZOR BLUES QUARTET

11 de juny
Masia Can Ramoneda
Camí de Sant Muç, s/n (Rubí)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Agenda 2023

11 de Juny GREG IZOR BLUES QUARTET

Masia Can Ramoneda
Camí de Sant Muç, s/n (Rubí)

El preu de la entrada per soci/a es de 5 €.
Amb reserva es de 6 €.
Sense reserva es de 7 €.
Primera consumición inclosa.

 

 

16,17 i 18 de Juny FESTIVAL INTERNACIONAL DE BLUES DE RUBÍ

El Castell (Rubí)

CARIBBEAN PEARLS
Martín Burguez & His Rhythm Combo
ALEX SCHULTZ & LOS PELIGROSOSO GENTELMAN
SANTIAGO CAMPILLO
Jinx Jazz Band
WAX & BOOGIE
SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS

 

 

Fa 10 anys que vam començar a caminar i no ha estat fàcil arribar fins aquí. Hem hagut de treballar intensament i ser molt creatius per superar cada una de les traves. La satisfacció és immensa.

Totes les persones que formem part de la SBR, us convidem al nostre 10è aniversari i 10è Festival de Blues de Rubí. Tanmateix, us animem a formar part del nostre projecte cultural i de cohesió, que a part de l’entreteniment, busca aportar el seu granet de sorra per a una Societat millor.

Ens doneu un cop de mà per compartir el nostre vídeo promocional?

Us animem a subscriure-us al nostre canal de youtube i donar-li al m’agrada.

Moltes gràcies

Divendres 16 de Juny a les 20:30 hores

Cinc músic, Quatre influències.. Rhytm and blues, Soul Gospel i Funk Tres paraules… més i millor

Un nom… CARIBBEAN PEARLS

MARIAN BARAHONA -> VEU

TONI SAIGI CHUPI -> TECLATS

LUIS ARCOS -> GUITARRA

SANTI URSUL -> BAIX

MICKI IZQUIERDO -> BATERIA

 

Divendres 16 de Juny a les 22:30 hores

Martín Burguez & His Rhythm Combo

 

Martín Burguez & His Rhythm Combo presenten el seu nou espectacle reinterpretant clàssics del Rhythm & Blues, mesclats amb temes originals amb marcada influència de la música afroamericana  de les dècades dels 40 i 50.

Aquest sextet, liderat pel cantant i guitarrista Martín Burguez, compta amb alguns dels més destacats músics de l’escena del Blues y Rhythm & Blues de Barcelona; Oriol Fontanals al contrabaix, Arnau Julià a la bateria, Pere Miró al saxo baríton, Pol Prats al saxo tenor i Alberto Burguez al piano. Tradició i joventut sobre l’escenari per a garantir una velada de pura adrenalina.

Les influències de la banda van des d’artistes de Rhythm&Blues com; Big Joe Turner, Nappy Brown, Chuck Willis o Tiny Bradshaw, a grans referents del Jump Blues com; BB King, T-Bone Walker, Pee Wee Crayton o Johnny “Guitar” Watson, que, juntament a les cançons i arranjaments de pròpia creació, proposen un show que remet a l’estètica dels anys 40 i al mateix temps et submergeix en una proposta fresca i personal.  

Martín Burguez & his Rhythm Combo és una experiència electritzant, que t’interpel·la des de la primera nota, et fa saltar de la cadira i no deixa a ningú indiferent.

Dissabte 17 de Juny a les 20:30 hores

Alex Schultz & LOS PELIGROSOS GENTLEMEN

Alex Schultz: guitarra

Ignasi Simó: voz y armónica.

Balta Bordoy: guitarra y coros.

Pablo Di Salvo: bajo y coros.

David Soldavini: batería y coros.

Los Peligrosos Gentlemen aúnan fuerzas con el gran maestro de la guitarra Alex Schultz para una serie de conciertos esta primavera y verano del 2023. Continúan así la colaboración que les llevó a actuar en 2019 en el prestigioso ciclo Primavera In Black, organizado por la Societat de Blues de Barcelona, y en el festival Guitarres de Formentera.
Alex Schultz nació en New York en 1954 y se interesó desde muy joven por el Blues y el Jazz. Estudió con el gran George Barnes y después en el Berklee College of Music de Boston.
En 1979 se establece en Los Angeles donde empieza a trabajar como bajista y guitarrista en la escena del Blues y “Roots music”, incluyendo dos años en la banda de la leyenda del R&B Hank Ballard.

Dissabte 17 de Juny a les 22:30 hores

SANTIAGO CAMPILLO

Santiago Campillo: guitarra i veu

Oneida James: baix

José Ciudad: bateria

 

Nou disc del reconegut artista murcià Santiago Campillo, un dels millors guitarristes actuals de blues i rock, amb un extens currículum, fundador de la banda M-Clan.
El nou àlbum en format CD digipack, porta per títol “Cadillac Blues”. Sens dubte ens trobem amb el treball més madur i complet de l’artista, i amb una de les millors entregues discogràfiques de blues en castellà en les últimes dècades.

Diumenge 18 de Juny a les 12:30 hores a la Placça Clavé

 

Jinx Jazz Band es una banda de Barcelona amb ja quasi 20 anys de trajectòria que interpreta clàssics del jazz primigeni de New Orleans. Versàtils i enèrgics, han actuat en tot tipus d’espais, des del carrer fins a festivals de Jazz de renom internacional. En aquesta ocasió, els tindrem en format quintet. No us ho perdeu!

 

 

Diumenge 18 de Juny a les 20 hores al Castell

 

WAX & BOOGIE

SWEET MARTA AND THE BLUES WORKERS

 

FORMULARI CONCERT DE BLUES RUBÍ

DIUMENGE, 11 DE JUNY